Bestuur en commissies

Het bestuur

Het bestuur bestaat uit zes leden:

Nanette MostertVoorzittervoorzitter@runnersclub.nl
Annet Tiessen (ad interim)Vicevoorzittervoorzitter@runnersclub.nl
Wilco ZwennisSecretarissecretaris@runnersclub.nl
Nico BoomPenningmeesterpenningmeester@runnersclub.nl
Nico BoomLedenadministratieledenadministratie@runnersclub.nl
Rita ZwiersTrainerscoördinatortraining@runnersclub.nl

Runnerscommissie

De runnerscommissie verzorgt de trainingen op locatie. Deze trainingen (loop op locatie) vinden drie keer per jaar plaats en zijn bedoeld voor alle trainingsgroepen (alleen voor leden). Leden moeten zich voor deze trainingen vooraf opgeven (via Volta). De training op locatie is altijd op zaterdagochtend en vervangt de reguliere training. Na afloop is er gezamenlijk koffie met wat lekkers. Heb je een suggestie voor een leuke locatie, mail het de runnerscommissie op runnerscommissie@runnersclub.nl
De runnerscommissie bestaat uit: Paulien Herremans, Dik Stam, Dicky van Vliet, en Cas van Zweeden.

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert en coördineert de speciale (niet zijnde loop-)activiteiten van de club met als doel de onderlinge band tussen leden te versterken.
De activiteitencommissie bestaat uit: Annemarie Stodel, Nevil Jager, Silvia Bottema-van Steen en Marian Seetz, te bereiken op actcom@runnersclub.nl.

PR-commissie

De PR-commissie houdt zich bezig met de interne en externe communicatie van de club. De belangrijkste communicatiemiddelen zijn de website, Mijn VOLTA en het Erseeweetje (digitale nieuwsbrief). Daarnaast zorgt de PR-commissie geregeld voor nieuws in de (lokale) media, promotionele activiteiten, sponsoring en overige PR.
De PR-commissie bestaat uit: Gerard van Leeuwen (webmaster), Betty Dolfing en Nanette Mostert.
Heb je uitslagen, doe je mee aan loopjes in het land of ander nieuws dat betrekking heeft op Runners Club Woerden, mail dan naar PR@runnersclub.nl