Susanna

Beste Loopvrienden,

Na ruim 22 jaar actief te zijn geweest bij de Runners Club Woerden is voor mij het moment gekomen om te stoppen.

Dit gebeurt niet omdat ik het lopen niet meer leuk vind of niet meer kan maar de gezondheid van mijn moeder vraagt om extra zorg van mijn zus en mij.  We gaan aan het einde van de maand juni richting Rome en zullen daar een aantal maanden verblijven. Het huis in Woerden blijft voor een tijdje leeg maar we zullen met enige regelmaat terug komen voor onze kinderen, familie en vrienden.

RCW is een deel van mijn tijd in Woerden en Nederland geweest waar ik als sporter mijn ervaringen kon opdoen en delen. Door de enthousiaste verhalen heb ik me laten verleiden om de Marathon in Rotterdam te lopen en heb ik mee gedaan aan een van de Roparuns die georganiseerd werd! Gouden tijden en zoete herinneringen.

Zoals ik zei, we verlaten Woerden niet definitief maar zullen het jaar delen tussen Italië en Nederland. Ik zal blijven sporten en ik hoop een net zo gezellige en sociale club te kunnen vinden in de omgeving van Rome. Als ik een tijdje naar Woerden kom, zal ik de sportschoenen in mijn koffer stoppen en met jullie nu en dan komen trainen.

Sportieve groeten van mij en Sander. Tot ziens, ciao a presto!
Susanna