Start estafetteloop Woerden

Succesvolle eerste Woerdense Estafetteloop

Eén goed doel, zes sponsors, 4x tweeënhalve kilometer, dertig teams en een boel vrijwilligers; dé ingrediënten voor een succesvolle eerste Woerdense Estafetteloop. Gewonnen door het supersnelle team ‘Team Stationair’ met Sander Eijs, Jelle Keus en Brent Pieterse. Slechts 35 minuten hadden zij nodig voor vier rondjes parcours Sportpark Cromwijck. Het beste RCW-team was ‘Super heroes in training’ met Erik Verkiel, Kevin van Veen en Maurits Peeters.

Voordat Esther Vergeer het startschot loste met het kanon van Schietvereniging Robin Hood, zweepte Fit2Go de boel flink op met een intensieve collectieve warming-up. Sponsor KPN leverde de start- en finishboog en de Spotify DJ die, samen met spreekstalmeester Jeroen de Graaf, de sfeer er goed in hield. Burgemeester Molkenboer, niet in hardloopkleding maar kostuum vanwege andere verplichtingen die dag, verscheen nog even bij de start maar doet volgend jaar vast zelf ook mee.

Wij danken onze sponsors hartelijk voor hun royale bijdrage aan het hardloopevenement: Jumbo Van Well, Fit2Go, KPN, Robin Hood, Fysio Aktief, Clytoneus en Oncemedia. Wie weet tot volgend jaar!