Stadsoriëntatieloop

De Runnerscommissie heeft weer iets leuks in petto: een stadsoriëntatieloop in Woerden op 26 november.

Welkom op deze loop, waarbij je in tweetallen met behulp van kaarten en omschrijvingen een zelf bepaalde route loopt vanaf het clubgebouw.

Om zo goed mogelijk te spreiden kunnen jullie al vanaf 8:30 uur starten tot 9:30 vanaf het clubgebouw. We verwachten jullie terug tussen 11:00 en 11:15 uur.

Bij terugkomst is er koffie, thee en iets lekkers erbij!

Ook komt er een uitslag wie er het beste vanaf heeft gebracht!

Jullie krijgen mee: 2 kaarten, 1 van het centrum en 1 grotere met de wijken rondom het centrum. Een lijst met de CheckPoint (CP) omschrijvingen.

Op de kaarten vind je rode cirkels met een nummer daarbij (1 t/m 50). Dat nummer correspondeert met het nummer dat in de CP-lijst staat. Uit die omschrijving kun je opmaken waar je op moet letten en welk antwoord we zoeken. Bij juiste beantwoording krijg je punten. Bij fout of niet ingevuld gaan er punten af. Bij foute beantwoording gaan er dubbele punten af! (Dus niet gokken) Je moet een keuze maken uit 3 antwoorden.

Je bepaalt zelf hoe je de route loopt. Probeer in ieder geval naar het centrum te gaan. Daar liggen de meeste CP’s. Handig is als je op de terugweg een andere route kiest dan de heenweg.

Verschillende CP’s zijn meer waard dan andere, omdat ze ofwel wat uit de route liggen, of omdat ze wat moeilijker te vinden zijn.

Uiteindelijk gaat het erom dat je samen met veel plezier deze loop doet en wellicht Woerden wat beter leert kennen!

Aanmelden doe je in Volta. je kunt je individueel aanmelden. Wel is het handig als je al weet met wie je zaterdag een tweetal vormt.

Dus veel plezier! En tot zaterdag 26 november!

De Runnerscommissie

Sportieve groet van Paulien, Dicky, Cas en Dik.