Steun Ria van Arnhem

Ria doet mee aan de Tour du ALS

We kregen het volgende verzoek van ons lid Ria van Arnhem:

Ik schrijf jullie om te vertellen dat ik 31 mei 2018 de sponsortocht , de “Tour du ALS” wil gaan doen voor de Stichting A.L.S. De berg de Mont Ventoux op , de Kale Berg. Dit omdat ook mijn broer Ab, een sportman, aan deze ziekte in 2012 is overleden. Een slopende ziekte die mensonwaardig is.

Ik heb mij aangemeld voor de Tour du A.L.S. dat wil dus zeggen dat ik sponsorgeld, giften moet verzamelen.

Willen jullie mij daarbij helpen??

Op de site van Tour du A.L.S. heb ik een eigen profiel aangemaakt welke met een link door jullie te openen is.
De gift die jullie mij sponsoren gaat dan direct naar de Stichting Tour du ALS Je ontvangt van de Stichting een bewijs van betaling.

Ik hoop dat jullie mij willen steunen. Daar voor heel veel dank!

Hartelijke groet,

Ria van Arnhem