Actie4Kids

Schenking goed voor 700 springtouwen

Op 7 januari 2016 stond het volgende stuk in de Woerdense Courant

Schenking goed voor 700 springtouwen

Runners Club Woerden (RCW) schenkt 330 euro aan de stichting Actie4Kids Woerden. Het geld is bijeengebracht door leden die hebben meegelopen met de Linschotenloop. 
Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Runners Club Woerden op 4 januari, overhandigde voorzitter Ineke Duitscher de cheque aan Marly Engel en Yvonne de Wit van Actie4Kids Woerden. Blij verrast want niet gewend aan dergelijke geldelijke schenkingen reageerde de stichting: ‘Daar kunnen we 700 springtouwen voor kopen!’ Bijvulmateriaal voor de schoenendozen met spulletjes die Actie4Kids Woerden klaarmaakt voor kinderen in Sierra Leone. Alle schoenendozen die de stichting binnenkrijgt, controleert zij op bruikbaarheid voor het doelland en vult zij aan. Aan de volgende 700 dozen voor Sierra Leone wordt dus een springtouw toegevoegd. Een schenking van deze omvang staat voor de vrijwilligers vanActie4Kids Woerden gelijk aan twee dagen spullen verkopen op een Braderie of rommelmarkt. Met dank aan Runners Club Woerden.

Runnersclub Woerden komt geregeld in de lokale media. Heb je nieuws of een interessant onderwerp, meld het bij PR@runnersclub.nl zodat we de media kunnen informeren.