Tour du ALS

Sabine doet mee met de Tour du ALS

Hoi lieve RCW’ers,

De meesten zullen mij wel kennen, maar ik wil mij toch even voorstellen. Mijn naam is Sabine Wagner, ik ben 31 jaar en loop al een paar jaar bij RCW (als ik geen blessure heb). In 2015 heb ik helaas mijn schoonvader aan ALS verloren. Ik had hem beloofd mijn eerste HM voor hem te lopen, wat ik in 2016 ook gedaan heb. En toch had ik altijd het gevoel ik kon meer doen.

In 2019 liep ik de ALS Lenteloop in de Bilt om hier geld op te halen voor de Stichting ALS. In 2020 heb ik het besluit genomen om tijdens de Tour du ALS de Mont Ventoux hardlopend omhoog te lopen. Dit betekent 21 km met een gemiddelde stijging van 7,5%. Dit ga ik met mijn team (Team Henk) doen op 11 september 2021. Ik wil zoveel mogelijk geld ophalen zodat er eindelijk meer onderzoek mogelijk is naar ALS. Wil jij mij helpen? Met deze link kom je op mijn actiepagina.

Heel erg bedankt en tot het volgende training.
Groetjes, Sabine