Run Bike Run op 6 maart

Zaterdag 6 maart was het eindelijk zo ver. De eerste Loop Op Locatie in 2021. Rekening houdend met de coronaregels was er eigenlijk niets mogelijk. Maar als je denkt in mogelijkheden komt er een plan. Paulien kent iemand die een foodtruck verhuurt, Cas ging direct aan de slag met routes en de RBR stond in de grondverf. De duo’s werden samengesteld en de appelplaatkoek gebakken.

De reis naar de plek voor de foodtruck bleek een verhaal op zich. Paulien en ik ieder in onze auto, vol geladen met alle attributen achter de foodtruck aan. Via Barwoutswaarder naar Nieuwerbrug, over alle verkeersdrempels richting A12. Over het fietspad naar de plek (dachten wij). De verkeerde plek, alles gedraaid en binnendoor via Waarder, Driebruggen en een nog smaller landweggetje uiteindelijk de plek gevonden. De pootjes stonden net uit toen de eerste loper/fietser zich melden.

Tussen het koffie schenken en uitdelen van de taart, de plaats ingericht met RCW attributen, statafels, dozen met veters en petten en de vuilniszakken voor plogging op 20 maart. Lekker in het zonnetje met koude wind kwamen de deelnemers langs. Dit keer waren er ook diverse wandelaars. De sfeer was zo leuk; we zagen en spraken ineens weer RCW’ers. Oh ja zo was dat vroeger, voor corona.

Rond de 50 deelnemers trotseerden de koude wind en kilometers. Wat was het weer fijn om bij en met elkaar te zijn en dat toch op 1,5 meter. Ik heb alweer zin in de volgende activiteit van RCW.

Voor de liefhebbers hier de link naar het recept van de appelplaatkoek.

De runnerscommissie