Rabo FietsTocht

Rabo Fietstocht op zaterdag 11 juni

Op zaterdag 11 juni vindt de derde Rabo Fietstocht plaats en Runnersclub Woerden doet ook weer mee! Door met zoveel mogelijk leden (+ aanhang) deel te nemen, genereren we inkomsten voor nieuwe clubkleding en de organisatie van de Woerdense Estafetteloop op 2 juli 2016. Zie het als een FOL (fietsen op locatie), want op 11 juni is er geen training.

Hoe werkt het?

RCW heeft zich aangemeld als deelnemende vereniging aan de fietstocht. Vooraf aanmelden als fietser is niet nodig, dit doe je op de dag zelf bij het startpunt. Alle routes lopen door de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen. Er zijn diverse startpunten, maar wij starten als Runnersclub Woerden centraal in Woerden bij het kantoor van de Rabobank (Middellandse Zee 15) tussen 9.00 en 12.00 uur. Bij de inschrijving vermeld je dat je fietst voor vereniging Runnersclub Woerden. Wij hebben deelnemersnummer 152. Je ontvangt een stempelkaart. Op de route kom je diverse stempelposten tegen, maar ook leuke plekjes om te bezoeken of wat lekkers te nuttigen. Aan het eind van de rit lever je je stempelkaart met de benodigde stempels in.

Per uitgereden route schenkt de Rabobank een vast bedrag. De gezinsroute van 12 kilometer levert € 5 op, 30 kilometer € 10 en 100 kilometer zelfs € 25. Wil je 60 kilometer doen? Dan fiets je twee maal de route van 30 kilometer (goed voor 2x € 10). Ook niet RCW-leden (familieleden, buren etc.) kunnen meefietsen en tellen mee in de opbrengst.

Fiets ook mee!

Maak van 11 juni een gezellige fietsdag, mobiliseer gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor onze club. Tot 11 juni!

We hebben graag in beeld wie er zoal meefietsen. Daartoe hangt er een intekenlijst op het prikbord. Dit is dus niet je aanmelding (dat doe je op de dag zelf bij de Rabobank), maar het geeft wel aan met hoeveel leden we meedoen. En goed voorbeeld doet nou eenmaal goed volgen, dus schrijf je vooral in en zegt het voort!