Runnersclub Woerden

Nieuwe Website

Een nieuwe huisstijl, website, Erseeweetje en een slogan.

Het lustrumjaar 25 jaar RCW luidden we tijdens de nieuwjaarsreceptie in met de presentatie van het nieuwe logo. Sindsdien is gewerkt aan een nieuwe huisstijl, website, Erseeweetje en een slogan. De slogan is door de leden bedacht en gekozen tijdens de feestelijke lustrumactiviteit op 28 mei bij de Boerinn. Alle leden hebben suggesties gedaan en de meeste stemmen gingen op voor:

Bij RCW telt elke loper mee!

Bedenker van deze pakkende, kernachtige spreuk is Quirina de Gier: ‘Dat zei ik altijd al tegen mensen als ik vertelde over de Runnersclub. Want dat is zo! Iedereen telt mee, of je nu goed of minder goed loopt. Dat maakt bij RCW niet uit!’ Alle eer naar Quirina voor het bedenken van de winnende slogan.

Website

De nieuwe site is bedoeld attractief en interessant te zijn voor niet-leden en informatief voor leden. De pagina die leden het meest bezoeken, is het overzicht van de geplande trainingen. Die vind je voortaan in AGENDA. Daarvoor scrol je helemaal naar beneden naar de footer, de blauwe balk. Nieuw is dat je voortaan altijd de eerstkomende training in één oogopslag ziet als je op de pagina’s NIEUWS of TRAININGEN staat.  De eerstvolgende drie trainingen kan je terugvinden op de pagina’s met de nieuwsberichten in de rechterkolom onder het kopje BINNENKORT.

De ledeninformatie met de ledenlijst, je profiel, fotoalbums en ALV-informatie blijft exclusief voor leden en is alleen te benaderen via je persoonlijke inlog (net als op de vorige website). Via menuknop DE CLUB kies je ‘Mijn Runnersclub Woerden’ en typ je je inloggegevens in. Kom je er niet uit, mail dan naar webmaster@runnersclub.nl.

Erseeweetje

Ook nieuw is deze uitvoering van het Erseeweetje. Geheel in nieuwe stijl. Vanaf nu ontvang je een digitaal exemplaar met korte items in je mailbox. Korte berichten die je snel ‘scant’ en naar behoefte kunt verder lezen. Zo ben je in korte tijd op de hoogte van wat er speelt binnen de club.
Tips of suggesties?
Grafisch vormgever Oncemedia heeft de website ontwikkeld. Wat vind jij ervan? Heb je tips of suggesties? Laat het ons weten op pr@runnersclub.nl.