Nevil nieuwe trainer

De meesten van jullie kennen mij wel of hebben mij wel eens gezien bij RCW. Mijn naam is Nevil Jager, getrouwd met Liliane (ook RCW-lid) en wij hebben twee prachtige dochters van 17 en 19 jaar. Ik woon in Woerden en ben werkzaam in de ICT bij Politie Nederland. Verder ben ik al meer dan tien jaar lid en zeer regelmatig bij RCW te vinden, zelf aan het lopen of anders actief achter de schermen bij RCW (Activiteitencie en/of administratief met Volta).

Afgelopen juni heb ik met succes de trainersopleiding Bewust Hardlopen van REactive volbracht evenals de AED-cursus. Het waren zes boeiende en enerverende cursus zondagen in IJsselstein. Een mooie mix van theorie en praktijk, gericht op meer loopplezier en minder belasting voor het lichaam. Bij Bewust Hardlopen staan techniek en beleving van het hardlopen voorop. Afstand en snelheid zijn van secundair belang. Zeker weten een wat andere kijk op het hardlopen, maar wel een die (ook) goed aansluit bij de hardloop populatie van RCW.

Momenteel doe ik de nodige praktijkervaring als nieuwe trainer op, onder begeleiding van een aantal ervaren RCW-trainers. Daarna hoop ik in september helemaal zelfstandig trainingen te kunnen geven. In juli ga ik eerst nog met vakantie, maar ik kijk ernaar uit om daarna jullie allen training te gaan geven!