secretaris RCW

Nieuwe secretaris van RCW

Mijn naam is Marc de Bruijn. Ik ben ongeveer 3 jaar lid van de RCW en met veel plezier.
In het dagelijks leven ben ik eigenaar van een loodgietersbedrijf in Oudewater. Ik ben getrouwd en heb een dochter van 22.
Ik loop nu ongeveer 4 jaar hard, eerst het gebruikelijke rondje om de kerk en daarna via mijn buurman  bij de RCW gekomen. Dit om wat gevarieerder training te krijgen en wat aan mijn snelheid te werken. Het voelde erg goed om bij de RCW te komen , aardige mensen en goede vaardige trainers. Ik voel me erg op mijn gemak en merk dat ik makkelijker ben gaan lopen met de tips van de trainers. Het wordt langzaam wel een soort verslaving om te lopen. Ik heb diverse halve marathons gelopen en afgelopen keer de hele marathon van Rotterdam. Een weergaloze ervaring, zeker aan te raden.

Omdat ik me zeer betrokken voel bij de club hoorde ik op de nieuwjaarsreceptie dat Adriaan wilde stoppen met zijn bestuursfunctie van secretaris. Ik was meteen geïnteresseerd en heb met Adriaan een afspraak gemaakt voor het bijwonen van twee bestuursvergaderingen om een beetje te polsen of dit mijn ding was. Ik voelde er wel wat voor de functie van secretaris over te nemen van Adriaan. Zodoende ben ik nu de nieuwe secretaris van de club en heb er veel zin in om deze functie te vervullen in deze mooie club.