LOL 12 maart maakte de cirkel rond

De runnerscommissie had een erg fijne voorjaarsloop op locatie in petto. Bestemming Reeuwijkse Hout, dezelfde locatie als waar de commissie vijf jaar geleden haar eerste LOL organiseerde. Zoals gebruikelijk was de opkomst groot; de leden houden ervan om eens op een andere plek te trainen. Trainers Pieter, Esther en Susanna deden de gezamenlijke warming-up. Een verrassende start dit keer; voor de nieuwe website van Runnersclub Woerden zijn filmbeelden van runnersbenen nodig. Rara, van wie zijn welke benen …? <link naar de film>

In drie groepen werd het parcours rondom Reeuwijkse Hout verkend. Een enkele groep (lees: trainer) raakte het spoor een bijster en kwam ietwat later dan gepland binnen voor de koffie met gebak. Niet getreurd, het was een prachtig zonnige lentedag, excellent loopweer.

Tijdens de koffie dankte voorzitter Ineke namens alle leden Esther, Liesbeth, Madelon en Susanna hartelijk voor hun goed georganiseerde en originele loop op locaties. Met een fijn, ontspannend cadeau voor de vier commissieleden en een oproep onder de leden om het stokje over te nemen, eindigde de laatste LOL van deze runnerscommissie. Inmiddels is de nieuwe runnerscommissie bekend: Marieke de Vries, Carolien Rijnbeek, Paulien Herremans, Dicky van Vliet en Cas van Zweeden speuren de lijst af met suggesties (verzameld onder de leden tijdens de nieuwjaarsreceptie) op zoek naar een uitdagende, aansprekende locatie, niet al te ver weg. We laten ons graag verrassen!