Afscheid Jan Luidens

Afscheid Jan Luidens

Zaterdag 4 juni was de laatste trainingsdag van Jan Luidens. Jan, RCW-lid van het eerste uur en in de voorbije jaren trainer, organisator, aanjager en bestuurslid, gaat verhuizen en beëindigt om die reden zijn lidmaatschap. Namens het bestuur en alle leden sprak Adriaan Meesters Jan een welgemeend dankwoord toe. De club is Jan buitengewoon dankbaar voor zijn tomeloze en veelzijdige inzet, zijn ideeën en zijn enthousiasme. Als er een RCW-lintje bestond, dan kreeg Jan hem! We vinden het ontzettend jammer dat Jan vertrekt. Maar …, uit het oog, betekent niet uit het hart; op zaterdag 2 juli is Jan alweer van de partij bij de Woerdense Estafetteloop.
Lees hier Jan zijn dankwoord …

Beste/lieve mensen,
Vanmorgen was m’n laatste training bij onze hardloopclub. Hoewel ik dit niet verwacht had hield Adriaan Meesters, namens het bestuur,  een leuke toespraak voorafgaand aan de training en noemde op wat ik wel allemaal in de afgelopen 25 jaar als lid ondernomen heb.  Nou dat viel wel mee hoor maar voor het bestuur wel aanleiding mij ‘de man met ‘de hamer’ en een cadeaubon uit te reiken. Die man had ik al eens tijdens enkele marathons ontmoet en ik was ‘m gelukkig wel weer vergeten haha.
 
Van deze gelegenheid maak ik gebruik jullie (bestuur, trainers en leden) hartelijk dank te zeggen voor de support welke jullie mij altijd gegeven hebben (denk bijv. eventjes aan het supportersteam bij de Rotterdam marathon!) maar vooral ook wil ik jullie bedanken voor de spontane en gezellige aanwezigheid tijdens de vele trainingen. Ik hoop ook dat jullie je net zo thuis zullen voelen als ik gedaan heb bij RCW.
Dik Stam was vanmorgen zo attent om enkele foto’s van ‘mijn afscheid’ te schieten en naar mij te sturen: de foto’s kan je terugvinden op de ‘Mijn Runnersclub Woerden’  pagina.
Zoals jullie weten gaan wij verhuizen naar Bunnik op termijn; ik hoop jullie daar nog eens te ontmoeten, bijv. tijdens een loop op locatie. Dat zou erg leuk zijn.
Hartelijke groeten en het gaat jullie goed in alle opzichten.

Jan