10LT

10 LT met succes herhaald!

Wil je na de zomervakantie en zomertrainingen weer specifieker naar een doel gaan trainen, of heb je nog nooit een 10 km gelopen en wil je er nu voor gaan? In september starten we met de vernieuwde 10LT, een doelgerichte looptraining, 10 km op jouw niveau voor jouw eigen persoonlijke doel. Vanaf zaterdag 10 september kunnen RCW’ers gedurende 10 weken gericht trainen voor hun persoonlijke doel op de 10 km. De trainingen worden beoefend tijdens de reguliere trainingen in de bestaande trainingsgroepen.

Inhoud 10LT-programma

  • Start zaterdag 10 september 2022 om 9:00 uur met voorlichting over het schema
  • 10 september 9:30 -11.00 uur een crescendo training, eindigend met maximale hartslagmeting
  • Indeling in passende loopgroep
  • Halverwege het schema een 5 km testloop
  • Persoonlijke begeleiding en monitoring van voortgang door de looptrainer tijdens de trainingen en communicatie onderling in een specifieke 10LT-appgroep
  • Hardloopschema o.b.v. jouw persoonlijke doelstelling voor de 10km, te volgen tijdens de reguliere trainingen of op eigen gelegenheid
  • Je werkt binnen 10 weken toe naar een loopevenement; We hebben hiervoor de 10 km van de Ronde Venen marathon in Abcoude uitgekozen op 20 november 2022 om 11:00 uur. De kosten voor  het startbewijs, zijn voor eigen rekening. Deelnemers zijn verantwoordelijk voor hun eigen inschrijving.

Bij RCW telt elke loper mee

Het 10LT trainingsprogramma is voor RCW’ers die willen trainen voor een persoonlijk doel op de 10km. Loop je voor de gezelligheid? Dat kan natuurlijk. Als je geen of een ander doel nastreeft, volg je gewoon de trainingen zoals je gewend bent. Dat kan allemaal bij RCW.

Aanmelden

Lijkt het je leuk om met een enthousiaste loopgroep van jouw niveau en met een intensieve loopbegeleiding toe te werken naar jouw loopdoel? Schrijf je dan nu in via deze link.

We hopen je op zaterdag 10 september te verwelkomen bij de 10LT! Doe je mee?

Sportieve groeten,
Cas, David, Leendert en Marlies